Muça nuk ndalet, vazhdon aksionin për gjelbërimin e Shkupit (FOTO)

Drejtori i N.P.’Parqe dhe Gjelbërime’ Ardijan Muça vazhdon aktivitetet për gjelbërimin e Shkupit, shkruan Aktuale.mk

Gjatë ditës së sotme drejtori Muça së bashku me studentët e Univerzitetit “Nënë Tereza” mbollën disa pemë gjethërënëse në Shkup.

‘Kënaqësi e dyfisht është të gjelbërosh edhe vendin por edhe të kënaqesh me studentë’ shkruan Muça.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey