Murtezani: Sot e pranova detyrën e re, na priftë e mbara

Zëdhënësi i Alternativës, Orhan Murtezani ka bërë të ditur se sot edhe zyrtarishtka pranuar detyrën si Drejr Gjeneral dhe Kryetar i Bordit Drejtues të SH.A. Mepso.

“Na priftë e mbara!”, ka shkruar ai pas këtij njoftimi.

MEPSO (Operator i sistemit elektrotransmetues i Republikës së Maqedonisë së Veriut ) është kompani plotësisht në pronësi të shtetit, e themeluar në vitin 2005 me transformimin në ndërmarrje elektroenergjetike të Maqedonisë së Veriut.

Aktiviteti parësor i MEPSO-s është transmetimi i pandërprerë i energjisë elektrike përmes rrjetit të tensionit të lartë,, menaxhimi i sistemit elektroenergjetik si dhe furnizimi i rregullt dhe përcjellja në kohë e energjisë elektrike deri te klientët e saj. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey