Natë e çmendur me alkool e skena erotike në rrugë, Viti i Ri harbon të rinjtë (FOTOT)

Nuk është aspak çudi. Në Britani, nata e ndërrimit të viteve u shfrytëzua maksimalisht nga të rinjtë, të cilët njihen ndërkombëtarisht për festat e çmendura.

Dhe në fakt ishte një natë për të festuar, por si gjithmonë, britanikët e teprojnë. Në të gjitha qytetet kryesore, sipas disa fotove të publikuara nga DailyMail, festa kaloi në shthurje.

Alkool, drogë, skena erotike në rrugë dhe arrestime. Për një panoramë më të qartë shihni fotot e përzgjedhura nga SHQIP.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey