Ndalesa për mjetet e rënda transportuese në rrugët Tetovë- Kodra e Diellit dhe Mavrovë – Zhirovnicë

Auto Moto Lidhja e Maqedonisë (AMSM) sot ka njoftuar për ndalesa për mjetet e rënda transportuese në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit, si dhe në aksin rrugorë Mavrovë – Zhirovnicë.

Ndalesa vlen për autobusë dhe kamionë, ndërsa për mjetet e tjera transportuese janë të obligueshme pajisjet dimërore.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey