Ndërpritet procesi i regjistrimit, bie interneti

Regjistrimi i popullsisë për më tepër se një orë është në ndërprerje për shkak të lidhjes së internetit. Nga Entit Shtetëror i Statistikave (ESHS), deklarojnë se në koordinim me internet provajderin po bëhen përpjekje për tejkalimin e këtij problemi.

“Ka një problem teknik, të cilin operatorët po përpiqen ta tejkalojnë. Është ndërprerë para pak kohësh, por punohet në tejkalimin e problemit. Në Tetovë ku ndodhemi për momentin veç më na njoftojnë se ka filluar regjistrimi, besoj se së shpejti do mënjanohet i gjithë problemi dhe procesi të vijoj pa ndërprerje”, deklaroi Jasmine GJorgieva nga ESHS.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey