Ndërron jetë në moshën 75 vjeçare – jeta dhe veprimtaria e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi

Ka ndërruar jetë aktori i mirënjohur shqiptar, Mirush Kabashi. Artisti është ndarë nga jeta në moshën 75 vjeçare, gjersa lajmi është konfirmuar nga familjarët e tij me anë të një njoftimi. “Të nderuar Miq, Kolegë dhe Dashamirës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë se Mirush Kabashi ndërroj jetë të Martën,...

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  6
Ndërron jetë në moshën 75 vjeçare – jeta dhe veprimtaria e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi
Ka ndërruar jetë aktori i mirënjohur shqiptar, Mirush Kabashi. Artisti është ndarë nga jeta në moshën 75 vjeçare, gjersa lajmi është konfirmuar nga familjarët e tij me anë të një njoftimi. “Të nderuar Miq, Kolegë dhe Dashamirës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë se Mirush Kabashi ndërroj jetë të Martën,...