Në Çair deri në ora 11 kanë votuar 3.031 persona

Në Komunën e Çairit deri në ora 11 kanë votuar vetëm 7.14 % e trupit votues ose 3.031 votues, shkruan Almakos.

Përndryshe procesi është i qetë dhe pa incidente.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey