Në Kërçovë mbi 30 fshatra këtë mëngjes pa energji elektrike

Këtë mëngjes, fshatrat në rajonin e Osllomejit nuk kishin energji elektrike, si dhe fshatrat në lumin Beliçka, të cilët mbetën pa energjinë e nevojshme.

Ekipet e EVN-së nga Kërçova kanë qenë në terren që nga mëngjesi i sotëm dhe po punojnë për riparimin e defekteve.

– Dëbora ngjitëse dhe e holluar me ujë shkaktoi disa defekte në rrjetin elektrik në rajon. Fshatrat në rajonin e Osllomejit mbetën pa energji elektrike dhe në lumin Beliçka ose tridhjetë fshatra ishin në errësirë ​​këtë mëngjes. Ekipet tona janë në terren këtë mëngjes dhe janë pritet në rajonin verior deri në orën 16:00 për të mundësuar plotësisht rrjetin elektrik në të gjitha fshatrat, ndërsa në rajonin jugor rrjeti elektrik do të mundësohet në shumicën e fshatrave. Riparimi i plotë i defekteve do të duhet të bëhet edhe nesër, ose të paktën të tilla janë pritjet tona, informoi dega e EVN-së.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey