Në këtë orë Kryesia e Kuvendit diskuton për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje

Sot në ora 15:00 do të mblidhet kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Në njoftimin për media thuhet se do të diskutohet lidhur me nismën legjislative për ndryshimin e projektligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

“Nisma legjislative “Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 03/L-256””, shkruhet në njoftim.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey