Në Kodër të Diellit shtresa e dëborës arrin në 75 centimetra

Regjistrohet temperatura minus shtatë gradë Celsius në mëngjes në Kodër të Diellit ku ka trashësi më të lartë të dëborës prej 75 centimetra. Në Mavrovë janë regjistruar -4 gradë, -3 në Krushevë, -1 në Prilep, Berovë, Dibër dhe Vinicë, 0 në Tetovë, Strumicë, Manastir, Ohër dhe Pretor, 1 gradë në Shtip, Kumanovë dhe Kriva Pallankë dhe dy në Shkup, Dojran, Demir Kapi, ndërsa 4 gradë në Gjevgjeli.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey