Në Kuvend sot pyetjet e deputetëve

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj mbledhjen e 42 në rend dite të së cilës do të jenë pyetjet e deputetëve.

Seanca për pyetje të deputetëve si zakonisht mbahet çdo të enjte të fundmuajit, ndërkohë që përparësi në shtrimin e pyetjeve deri tek kryeministri dhe ministrat kanë deputetët opozitarë.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey