Në LSDM kanë arritur 560 kandidatura për kryetarë komunash

Në këto zgjedhje, LSDM po bën koalicionin më të madh, më të larmishëm, më modern që mbështetet në atë që bëmë në vitin 2020 përmes koalicionit “Ne mundemi”, tha sekretari i Përgjithshëm i LSDM Ljupço Nikollovski në Ohër.

“Ne do të vazhdojmë me takimet, me kontaktet me qytetarët, në 20 ditët e ardhshme do të vizitojmë çdo shtëpi, do të flasim me çdo qytetar, do t’i pyesim ata për përparësitë e tyre, për atë që duhet të përfshihet në programin tone” tha Nikollovski.

Ai theksoi se interesi i madh dhe numri i kandidaturave të paraqitura për kryetarë dhe këshilltarë tregon se LSDM është favorit në këto zgjedhje.

“Afati i fundit për kandidatura përfundon së shpejti, deri më tani kemi mbi 560 kandidatë për kryetarë të bashkive dhe mbi 5,000 kandidatë për këshilltarë. LSDM është një parti e hapur demokratike që u jep një shans të gjithëve”. tha Nikollovski.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey