Në pirjten e ëmbël: Blerim Destani bëhet baba për herë të parë?

Blerim Destani bëhet baba për herë të parë?

Thashethemet se Blerim Destani mund të jetë bërë baba kanë qarkulluar gjatë gjithë ditës.

Shkak u bë një foto e Arbana Osmanit e cila thoshte se me Destanin po diskutonin për filma dhe fëmijë.

Sipas burimeve, bëhet me dije se Blerim Destani jo vetëm që është bërë baba, por partnerja e tij (të cilën ai se ka bërë kurrë publike) ka sjellë në jetë binjakë.

Ai e ka mbajtur gjithnjë larg medias jetën e tij private dhe duke qenë se ai jeton prej vitesh larg trojeve shqiptare edhe për median ka qenë e vështirë të di rreth jetës së tij familjare.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey