Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane

Tetovë, 25 shtator – Në Repartin e urologjisë pranë IPSH Spitalit Klinik Tetove, sot nën udhëheqjen e Dr. Albon Asanit dhe asistimin e Dr.Erzen Elezit u promovua procedura e re në urologji. Me sukses u vendos nefrostoma perkutane. Stafi mjeksor i Repartit të Urologjisë u tregua në nivel (motra Afërdita... The post Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 25, 2023 - 16:40
 0  11
Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane

Tetovë, 25 shtator – Në Repartin e urologjisë pranë IPSH Spitalit Klinik Tetove, sot nën udhëheqjen e Dr. Albon Asanit dhe asistimin e Dr.Erzen Elezit u promovua procedura e re në urologji. Me sukses u vendos nefrostoma perkutane. Stafi mjeksor i Repartit të Urologjisë u tregua në nivel (motra Afërdita...

The post Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..