Në Tabanovc për hyrje në vend pritet një orë, në Bogorodicë për dalje duhet 30-40 minuta

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë qendrave të qytetit është rritur, njoftojnë nga AMSM.

Në VK Bogorodicë për dalje pritet rreth 30 deri në 40 minuta, ndërsa në VK Tabanovc për hyrje pritet rreth një orë.

Siç kumtojnë nga AMSM, në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey