Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë pritje të gjata për dalje nga vendi

Intensiteti i qarkullimit në rrugët shtetërore jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare “Bogorodica” dhe “Tabanoc” ka pritje për dalje nga shteti, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga shteti.

Siç informon AMSM, qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët shtetërore jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare “Bogorodica” dhe “Tabanoc” ka pritje për dalje nga shteti, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga shteti.

Siç informon AMSM, qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Loading...