Nedellkov: Nëse nuk ndryshon asgjë për 10 ditë, greva realizohet

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Jakim Nedellkov është sonte në ClickPlus në TV21.

Duke folur për grevën e paralajmëruar për më 11 prill, tha se nëse nuk ndryshon asgjë këto dhjetë ditë, arsimi shkon përfundimisht në grevë.

Ai tha se ky vendim është miratuar me 100% të shumicës në SAShK.

“Nëse këto 10 ditë nuk gjejmë zgjidhje, vendimi do të realizohet”, tha Nedellkov.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey