Nëna e motrave Mustafa feston ditëlindjen, Lula e publikon në këtë gjendje!

Në familjen e motrave të njohura Mustafa, sot është ditë feste, nënë e dhjetë fëmijëve, tetë vajza dhe dy djem, sot feston ditëlindjen.

Këtë ditë të veçantë e ka bërë të ditur e vogla e motrave, Lule Mustafa.

Përmes disa fotografive në InstaStory ajo ka bërë urimin special për të eëmën.

“Urime o jetë edhe 100 vite të lumtura, të dua nanë”, ka qenë shkrimi i saj emocionues derisa kishte pozuar krahë të ëmës me plotë buzëqeshje.

Në familjen e motrave të njohura Mustafa, sot është ditë feste, nënë e dhjetë fëmijëve, tetë vajza dhe dy djem, sot feston ditëlindjen.

Këtë ditë të veçantë e ka bërë të ditur e vogla e motrave, Lule Mustafa.

Përmes disa fotografive në InstaStory ajo ka bërë urimin special për të eëmën.

“Urime o jetë edhe 100 vite të lumtura, të dua nanë”, ka qenë shkrimi i saj emocionues derisa kishte pozuar krahë të ëmës me plotë buzëqeshje.

Loading...