Nënkryetarja bullgare Jotova për vizitë në Ohër

Nënkryetarja e Bullgarisë Iliana Jotova sot do të qëndrojë në Ohër.

Jotova, e cila dje dhe sot po viziton vendin, gjatë qëndrimit në Ohër do të vizitojë Qendrën Ditore për Fëmijët me Autizëm.

Projekti financohet nga qeveria bullgare si pjesë e programit të Ministrisë së Jashtme “Ndihma bullgare për zhvillim”.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey