Nëse e keni marrë patentë shoferin me meritë, e dini se kush ka përparësi këtu

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.
Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.
Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo?

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey