Nëse vazhdon rritja e rasteve, Zemaj bën këtë paralajmërim

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj gjatë takimit të Komitetit për pandeminë COVID-19, ka thënë se pjesa e testimeve dhe përcjellja e situatës është bërë në mënyrë intensive.

Ai ka thënë në këtë fazë të vitit janë bërë më shumë se 7 mijë testime.

Zemaj ka thënë se nga këto 7 mijë testime, pjesa e tyre ndahet 2 mijë mësimdhënës ku prej tyre 31% kanë dalë pozitiv dhe 5 mijë nxënës ku shkalla e pozitiviteti ka qenë 22%.

Ministri tutje ka thënë se javëve të fundit ka pasur rritje të rasteve, dhe gjendja në SHSKUK është e ngarkuar.

“Ngarkesa që është tash në SHSKUK në një kohë të shkurtër nëse vazhdon kështu do të jetë e pa përballueshme”, ka thënë Zemaj.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey