Nevzat Bejta zgjidhet kandidat për Kryetar të Gostivarit

Takim i liderit të BDI, z.Ali Ahmeti me strukturat e Gostivar.

Kryetari i degës, z. Bashkim Hasani shpalli para të pranishmëve dhe liderit Ahmeti propozimin për kandidat për të parin e komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta, të aprovuar nga të gjitha strukturat e degës së BDI në Gostivar.

Hasani tha që të gjitha analizat dhe sondazhet kanë treguar që Nevzat Bejta është kandidati më i pranuar në mesin e strukturve dhe popullatës së Gostivarit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey