Nga 1 dollar në vit, në 2,2 mln dollarë në vit/ Njihuni me pagat e 13 liderëve më të fuqishëm të botës (FOTO)

Sharing is caring!

Pagat e njerëzve të tjerë gjithmonë nxisin kuriozitet, madje as miqtë nuk hezitojnë t’jua tregojnë apo të ju pyesin për të. Megjithatë, pagat e presidentëve dhe kryeministrave nuk janë sekrete.

Më poshtë mund të shuani kuriozitetin duke u njohur me pagat e liderëve më të fuqishëm botërorë të cilat nisin nga 1 dollarë në vit e përfundojnë në 2,2 mln dollarë në vit.

Sharing is caring!

Loading...
shares