Nga diamantet tek harta e botës/Orët luksoze të futbollistëve (FOTO)

Sharing is caring!

Profili në [email protected] ka publikuar së fundmi orët e yjeve të sportit dhe çmimet e tyre.

Mes markave më të preferuar janë Rolex, Patek Philippe, Richard Mille e Audemars Piguet.

Një nga më të fiksuarit pas orëve, i cili gjithashtu është dhe një nga sportistët më të paguar është futbollisti i Juventusit, Cristiano Ronaldo.

Sharing is caring!

Loading...
shares