Ngjason me Rita Oren, njihuni me konkurrenten e re të ‘Love Island’

Mbrëmë në ‘Prime” të ‘Love Island’, hyri edhe një konkurrente e re. Ajo quhet Ueda e cila vjen nga Shkodra por është rritur në Londër. Për të u tha që ngjan me Rita Orën dhe nga ajo pritet të trazohen ujërat në vilë. Kujtojmë që ky spektakël është duke thyer rekorde të shikueshmërisë nën moderimin […]

shtator 18, 2023 - 20:50
 0  4
Ngjason me Rita Oren, njihuni me konkurrenten e re të ‘Love Island’

Mbrëmë në ‘Prime” të ‘Love Island’, hyri edhe një konkurrente e re.

Ajo quhet Ueda e cila vjen nga Shkodra por është rritur në Londër.

Për të u tha që ngjan me Rita Orën dhe nga ajo pritet të trazohen ujërat në vilë.

Kujtojmë që ky spektakël është duke thyer rekorde të shikueshmërisë nën moderimin e Luana Vjollces.