Nis ndërtimi i rrugës buzë Liqenit në Strugë

Makineritë e ndërtimit të NP ” Rrugët e Maqedonisë” kanë zbarkuar sot në qytetin e Strugës.

Drejtori i këtij institucioni Bekim Memeti tha se ka nisur ndërtimi i rrugës buzë Liqenit atje ,një investim ky shumë i domosdoshëm në këtë vend turizmi.

Këto investime pritet që ti japin më shumë bukuri këtij qyteti të rëndësishëm turistik dhe shumë të rëndësishëm për shqiptarët.

Drejtori Memeti ka bërë një punë të shkëlqyer gjatë gjithë mandatit në shumë zona shqiptare me investime të nevojshme infrastrukturore edhepse kemi qenë në një kohë pandemie puna e kësaj ndërmarjeve nuk është ndalur madje as uikendeve në raste të caktuara.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey