Nis pastrimi i autostradave, Memeti: Do të pastrohen në të gjithë shtetin

Drejtori i NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut Bekim Memeti bëri të ditur se ka filluar një aksion në nivel shtetërorë që ka të bëjë me pastrimin e autostradave dhe jo vetëm.
Drejtori Memeti me këtë rast konfirmoi se “Makedonija pat” ka nisur pastrimin në nivel shtetërore ndërsa sipas tij përparësi kanë korridori 8 dhe 10.
Të përkujtojmë se edhe në kohë pandemie NP”Rrugët e Maqedonisë së Veriut kanë zhvilluar aktivitete të panumërta në gjithë zonat e vendit me theks të veçantë ato shqiptare ku ka patur shumë rikonstruime të rrugëve, asfaltim në shumë zona që tashmë janë shumë të rregulluara me të gjitha standardet dhe rrugë të mira.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey