Nisma për ndërtimin e shkollës fillore në Idrizovë të Shkupit ka mbetur në harresë (VIDEO)

Pandemia duket se ka zhdukur nismën për ndërtimin e shkollës fillore në fshatin Idrizovë të komunë së Gazi Babës. Nga komuna sërish nuk morëm përgjigje se çfarë ka ndodhur me këtë nismë dhe nëse dokumentacioni i duhur është dorëzuar në Ministrinë e Arsimit.

Nga Këshilli i prindërve të fshatit Idrizovë shprehen të revoltuar për neglizhencën e institucioneve. Thonë se ato po tallen me fatin e nxënësve të Idrizovës, të cilët nga klasa e gjashtë e deri në atë të nëntë nuk mund të mësojnë shqip në shkollën fillore “Njegosh” në Jurumleri. /Alsat-M

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey