Një lajm i mirë nga Artan Grubi, Bllaca me shkollë fillore

Zëvendëskryeministri i parë i Republikës së Maqedonisë së Veriut Artan Grubi ka dhënë një tjetër lajm të madh duke përmbushur kështu BDI edhe një tjetër premtim të rradhës që ka bëjë me dhënien e lejes për ndërtimin e shkollës fillore në Bllacë.

Grubi tha se është dhënë leja për ndërtimin e shkollës fillore në lagjen Bardhi, fshati Bllacë dhe shpallet tenderi për ndërtim.

Ai ka falenderuar kryetarin e komunës Çuçer Sandevë Jovan Pejkovski dhe ministren e arsimit Milla Carovska për bashkëpunimin.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey