Një person arrestohet për drogë në pikën e pagesës “Sopot”

Policët nga SPB Veles dje në orën 16:30 në pikën e pagesës Sopot, në autostradën “Miqësia”, kanë privuar S.D. (38) nga Velesi, në automjetin e të cilit është gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

“Gjatë kontrollit të makinës “Fiat Punto” me targa të Velesit, të cilin e drejtonte, është gjetur dhe sekuestruar rreth një kilogram marihuanë”, informojnë nga MPB-ja.

Personi është ndaluar në stacionin e policisë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të ngrihet parashtresë kundër tij.

Policët nga SPB Veles dje në orën 16:30 në pikën e pagesës Sopot, në autostradën “Miqësia”, kanë privuar S.D. (38) nga Velesi, në automjetin e të cilit është gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

“Gjatë kontrollit të makinës “Fiat Punto” me targa të Velesit, të cilin e drejtonte, është gjetur dhe sekuestruar rreth një kilogram marihuanë”, informojnë nga MPB-ja.

Personi është ndaluar në stacionin e policisë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të ngrihet parashtresë kundër tij.

Loading...