Një person i vdekur në Tetovë nga Covid 19

Një person i vdekur nga Covid 19 në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmojnë për Tetovasot autoritetet spitalore .

Ata thanë se kemi një situatë stabile ditëve të fundit me pandeminë por apeluan që personat që kanë simptome të paraqiten menjëherë dhe jo të vijnë në spital në fazën e fundit.

Ata thanë se gjithësej të hospitalizuar janë 3 pacientë.Të vaksinuar me një dozë nuk ka ndërsa me dy doza është një.Me oksigjen janë 3 pacientë ndërsa asnjë me respirator,kurse ambulantë ditore janë 11.Ts

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey