Një pije e gazuar në ditë rrit rrezikun për kancer

I kemi kaq pranë vetes! Në tryezat familjare, në organizime të ndryshme festash, kudo…dhe është e kot të themi që nuk na pëlqejnë. Në mos i konsumojmë përditë, të paktën i kemi provuar shpesh herë sa për të shuar etjen. Po flasim për pijet e gazuara, të cilat po etiketohen...

shkurt 20, 2024 - 14:00
 0  4
Një pije e gazuar në ditë rrit rrezikun për kancer
I kemi kaq pranë vetes! Në tryezat familjare, në organizime të ndryshme festash, kudo…dhe është e kot të themi që nuk na pëlqejnë. Në mos i konsumojmë përditë, të paktën i kemi provuar shpesh herë sa për të shuar etjen. Po flasim për pijet e gazuara, të cilat po etiketohen...