Njoftohet sërish për ndërprerje të rrymës

KEDS njofton përsëri për ndërprerje të rrymës.

KEDS’i ka njoftuar për ndërprerje të rrymës për nesër.

Arsyeja për ndërprerje thuhet të jenë punimet nga palët e treta.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

18.03.2021

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) prej ores 08:00-08:15 dhe nga ora 16:45-17:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuqi dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet në stabiliment

TS 10/04 kV Pasoma 3 (kodi: 73000003015) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Terllabuq (kodi: 73000003017) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV AL Stone-Gurëthyes (kodi: 73000003016) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Gurëbardhi (kodi: 73000003020) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pasomë, Tërllabuq, Al Stone dhe Gurëbardhi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.

19.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

19.03.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tomoci (kodi: 50052004) nga ora 10:30 deri 13:30

Vendet: Tomoci, Reforma Megafruti, lagjja minoriteti, Veriqi, Gusar dhe Lagjja Zekolli.

Arsyeja: Vendosja e kozollave sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ramiz Sadiku (kodi: 50000011) nga ora 11:00 deri 16:00

Vendet: Objekti banesor Art Com.

Arsyeja: Ndërrimi i trafostacionit dhe panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej ores 15:00 deri 19:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ka BRRE Lp 10kV Zona Idustriale Solar NTP Feti (41000009361).

20.03.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadin (kodi: 40042007) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, r.r Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

2.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Në Stabiliment të NS Kino prej orës 09:00 deri 21:00

Këto nënstacione:

NS 10/0.4kV Hekurudha (Kodi: 40040004006)

NS 10/0.4kV Bolreo (Kodi: 40040004173)

NS 10/0.4kV TS ” Ndërtesa ” (Isa Elezi) te stadioni (Kodi: 40040004029)

NS 10/0.4kV TS ” Z.Hajdini ” (Blind te Ura) (Kodi: 40040004023)

NS 10/0.4kV ” COM NET ” SH.P.K. (Kodi: 40040004205)

NS 10/0.4kV TS ” Syri ” (Kodi: 40040004003)

NS 10/0.4kV TS ” Stadioni ” (MBTS) (Kodi: 40040004024)

NS 10/0.4kV TS Ndërtesa ”Inxhinieringu”, rr.12 Qershori . (Kodi: 40040004034)

NS 10/0.4kV TS Ndërtesa 12 Qershori (Kodi: 40040004200)

NS 10/0.4kV (Kodi: 40040004211)

NS 10/0.4kV TS Goga (Kodi: 40040004004)

Vendet: Rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey