Nora shfaqet nga ‘shtëpia’ e Babadrimti, po duket një Babadimresh joshëse

Nora Istrefi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë.

Jeta e saj profesionale dhe ajo private gjithmonë kanë tërhequr vëmendjen e shumë adhurueseve të saj, shkruan ORAinfo.

Tani, ajo pas ndarjes nga Robert Berisha, është fokusuar shumë në karrierën e saj.

Së fundi ka realizuar projektin e ri të quajtur, Ciao i cili është pëlqyer shumë.

Tani Nora është shfaqur nga një vend ku shfaqet i stolisur i gjithë qyteti me drita.

E veshur si ‘babadimëresh’, Nora shfaqet kaq joshëse në ‘shtëpinë’ e Babadimrit. /ORAinfo/

PAMJE:

Nora Istrefi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë.

Jeta e saj profesionale dhe ajo private gjithmonë kanë tërhequr vëmendjen e shumë adhurueseve të saj, shkruan ORAinfo.

Tani, ajo pas ndarjes nga Robert Berisha, është fokusuar shumë në karrierën e saj.

Së fundi ka realizuar projektin e ri të quajtur, Ciao i cili është pëlqyer shumë.

Tani Nora është shfaqur nga një vend ku shfaqet i stolisur i gjithë qyteti me drita.

E veshur si ‘babadimëresh’, Nora shfaqet kaq joshëse në ‘shtëpinë’ e Babadimrit. /ORAinfo/

PAMJE:

Loading...