Nuk e ka ndërmend të ndalet, Sara Hoxha sërish nënë

Nuk e ka ndërmend të ndalet, Sara është bërë edhe me fëmijën e tretë.

Sara Hoxha dhe Ledion Liço janë bërë prindër për herë të tretë. Sara pas dy djemve, Londonit dhe Romanit ka sjellë në jetë një vajzë.

Sipas të njëjtave burime, thuhet se ditën e sotme kolegët e Sarës dhe Ledionit kanë vendosur zbukurime në ambientet e Top Channel.

Kjo duke njoftuar ardhjen e vajzës, derisa nuk dihet ende se si e kanë emëruar atë.

Nuk e ka ndërmend të ndalet, Sara është bërë edhe me fëmijën e tretë.

Sara Hoxha dhe Ledion Liço janë bërë prindër për herë të tretë. Sara pas dy djemve, Londonit dhe Romanit ka sjellë në jetë një vajzë.

Sipas të njëjtave burime, thuhet se ditën e sotme kolegët e Sarës dhe Ledionit kanë vendosur zbukurime në ambientet e Top Channel.

Kjo duke njoftuar ardhjen e vajzës, derisa nuk dihet ende se si e kanë emëruar atë.

Loading...