“Nuk kishe zgjedhje tjetër që më zgjodhe mua”: Murati ia thotë troç Sindit

Sindi dhe Murati kanë vijuar takimin e tyre të radhës në emisionin “Përputhen” në Top Channel, për të sqaruar situatën mes tyre.

Teksa Murati po i rregullonte flokët, Sindi i theksoi se ka ndjenja ndaj tij, pavarësisht se ka dalë edhe me djem të tjerë.
Ndërsa Murati e pyeti:
“Pse më zgjodhe në takim mua? Nuk kishe zgjedhje tjetër?”, Sindi iu përgjigj: “Kjo pyetje ishte shumë zhgënjyese.”

Pas kësaj, Sindi shtoi se ende ka dyshime rreth Muratit, pavarësisht se ai nuk ka dalë me asnjë vajzë tjetër.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey