Nuredini: Identifikimi i disa viktimave po shkon me vështirësi, nuk përjashtohet analiza ADN

Koordinatori i spitalit modular, Gëzim Nuredini, deklaroi sot se identifikimi i disa viktimave po shkon me vështirësi dhe se për to duhet të bëhet analiza e ADN-së. Ai apeloi deri tek familjarët për durim, dhe njoftoi se kufomat do tua dërgojnë deri në shtëpi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey