Nuse për ‘mësysh’, Ryva e Lori e qesin piten për një orë

Ryva e Lori nuse për merak, e qesin piten për një sahat.

Të dyja këngëtare të dëshmuara e shoqe mjaftë të afërta me njëra tjetren.

Ryva Kajtazi e Lori të dyja e kultivojnë muzikën moderne dhe atë popullore, madje janë mjaftë të angazhuara, shkruan Kosovarja.

Dyshja, disa herë janë shfaqur në programe të ndryshme të veshura me veshje kombëtarë, që u shkojnë mjaftë.

Edhe këtë fundvit do ti shohim po njejtë, madje duke gatuar pite e bukë.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey