‘O plakë e stazhionuar, shtrigë e çmendur’! Degradon debati mes Rikes dhe Eglës në Big Brother

Rike Roçi ka debatuar ashpër mbrëmë (e hënë) në Big Brother VIP Albania 3 me Egla Cenon. Kjo pasi Rikes i erdhi inati duke thënë se shkon i mbush me llafe dhe i thotë fjalë për të vajzave me të cilat rri brenda, e në këtë rast Vesës. Debati i tyre ka agravuar, sa edhe […] The post ‘O plakë e stazhionuar, shtrigë e çmendur’! Degradon debati mes Rikes dhe Eglës në Big Brother appeared first on InfoShqip.com.

shkurt 21, 2024 - 00:00
 0  3
‘O plakë e stazhionuar, shtrigë e çmendur’! Degradon debati mes Rikes dhe Eglës në Big Brother

Rike Roçi ka debatuar ashpër mbrëmë (e hënë) në Big Brother VIP Albania 3 me Egla Cenon.

Kjo pasi Rikes i erdhi inati duke thënë se shkon i mbush me llafe dhe i thotë fjalë për të vajzave me të cilat rri brenda, e në këtë rast Vesës. Debati i tyre ka agravuar, sa edhe kanë folur me tone të larta, duke kaluar edhe në ofendime. “Plakë, shtrigë, plakë e stazhonuar, e çmendur”, kanë qenë fjalët e Roçit drejtuar aktores.

The post ‘O plakë e stazhionuar, shtrigë e çmendur’! Degradon debati mes Rikes dhe Eglës në Big Brother appeared first on InfoShqip.com.