OBRM-PDUKM: Spasovski premtoi rivendosjen e sigurisë në lagje, 5 vjet më vonë u rrëmbye dhe u vra një fëmijë në mes të Shkupit

Shkup, 5 dhjetor –  Spasovski premtoi rivendosjen e sigurisë në lagje, 5 vjet më vonë në mes të Shkupit u rrëmbye dhe u vra një fëmijë dhe ai nuk e ka idenë me javë të tëra, duke dhënë menjëherë dorëheqje, thonë nga OBRM-PDUKM. “Polici do të jetë miku ynë – mbrojtës...

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  5
OBRM-PDUKM: Spasovski premtoi rivendosjen e sigurisë në lagje, 5 vjet më vonë u rrëmbye dhe u vra një fëmijë në mes të Shkupit
Shkup, 5 dhjetor –  Spasovski premtoi rivendosjen e sigurisë në lagje, 5 vjet më vonë në mes të Shkupit u rrëmbye dhe u vra një fëmijë dhe ai nuk e ka idenë me javë të tëra, duke dhënë menjëherë dorëheqje, thonë nga OBRM-PDUKM. “Polici do të jetë miku ynë – mbrojtës...