Onishçenko thotë se planifikonte blerjen e një banke në Maqedoninë e Veriut

Oleksandar Onishçenko thotë se asnjëherë nuk ka planifikuar biznes me gaz në Maqedoninë e Veriut, as nuk ka negociuar me politikanë për një biznes të tillë, por ka dashur të blejë një bankë. Ai për “Slloboden Peçat” thotë se këtë ide që nuk do ta realizojë nëse i merret shtetësia e RMV-së.

“Tani qeveria na ka shkatërruar planet. Dhe pikërisht në këtë vend në Herzlake, në Gjermani, kualifikova ekipin tim ukrainas tri herë për Lojërat Olimpike. Kjo ishte marrëveshja ime me Federatën e Kuajve të Maqedonisë. Që do t’ua vë në dispozicion hapësirën në Gjermani, përgatitjet duhej të bëheshin aty. Epo, kjo është e gjithë puna. Nuk jam i interesuar për asnjë biznes në energjetikë. Kam pasur disa plane për të blerë një bankë në Maqedoni, por nuk do ta bëj, nëse gjërat vazhdojnë kështu. Tani merrem vetëm me biznes financiar, nuk merrem me energjetikë”, thotë Onishçenko.

Oleksandar Onishçenko thotë se asnjëherë nuk ka planifikuar biznes me gaz në Maqedoninë e Veriut, as nuk ka negociuar me politikanë për një biznes të tillë, por ka dashur të blejë një bankë. Ai për “Slloboden Peçat” thotë se këtë ide që nuk do ta realizojë nëse i merret shtetësia e RMV-së.

“Tani qeveria na ka shkatërruar planet. Dhe pikërisht në këtë vend në Herzlake, në Gjermani, kualifikova ekipin tim ukrainas tri herë për Lojërat Olimpike. Kjo ishte marrëveshja ime me Federatën e Kuajve të Maqedonisë. Që do t’ua vë në dispozicion hapësirën në Gjermani, përgatitjet duhej të bëheshin aty. Epo, kjo është e gjithë puna. Nuk jam i interesuar për asnjë biznes në energjetikë. Kam pasur disa plane për të blerë një bankë në Maqedoni, por nuk do ta bëj, nëse gjërat vazhdojnë kështu. Tani merrem vetëm me biznes financiar, nuk merrem me energjetikë”, thotë Onishçenko.

Loading...