Osmani: Dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme

Shkup, 19 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme dhe kryesues me OSBE-në Bujar Osmani sot porositi se dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme  dhe duhet të mbizotërojë aspekti humanitar.  “Shqetësuese janë informacionet për operacionet ushtarake në Stepanakert/Kankendi, ku rrezikohen edhe jetët e civilëve. Bëj apel për... The post Osmani: Dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  5
Osmani: Dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme

Shkup, 19 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme dhe kryesues me OSBE-në Bujar Osmani sot porositi se dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme  dhe duhet të mbizotërojë aspekti humanitar.  “Shqetësuese janë informacionet për operacionet ushtarake në Stepanakert/Kankendi, ku rrezikohen edhe jetët e civilëve. Bëj apel për...

The post Osmani: Dialogu politik për paqe duhet të jetë alternativa e vetme appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..