Osmani nuk e di a do të jetë ministër në Qeverinë e re: Vendos partia!

I pyetur nëse do të jetë pjesë e përbërjes së re qeveritare si ministër i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani tha se për këtë vendos kryesia e partisë dhe se kjo do të shihet në periudhën në vijim, shkruan TV21.

-Rreth Qeverisë së re në Maqedoni, a do të mbeteshit përsëri në funksionin e ministrit për Punë të Jashtme?

“A do të doja apo…”, tha Osmani në të qeshur.

“Rreth kësaj, nënkuptohet se kjo është vendim i lidershipit të partisë e cila më propozon në koalicion. Kështu që do të shohim në periudhën e ardhshme”, tha Osmani.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey