Pa energji elektrike sot dhe nesër në disa komuna të Shkupit

Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Qytetit të Shkupit, pas marrjes së njoftimit nga EVN, njofton se për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës, sot dhe nesër pa energji elektrike do të mbeten konsumatorët nga disa komuna të Shkupit.

Sot nga ora 09:00-10:00, përdoruesit nga një pjesë e rr. Gjorgji Abaxhiev dhe një pjesë e rr. Boro Petrushevski. (Komuna Qendër),

Me datë 14.12.2021 (e martë): Nga ora 08:30 deri në ora 15:30, përdoruesit nga Blv. ndërtesat e ASNOM nr. 44, 48, 50 dhe 54 (Komuna Aerodrom),

Nga ora 09:30 deri në ora 14:00, shfrytëzuesit e objekteve në rrugën nga ura e Markovës së Rekës deri në fshatin Batincë. (Komuna e Studeniçanit),

Nga ora 10:00-13:00, përdoruesit nga një pjesë e fshatit Pagarushë. (Komuna e Studeniçanit),

Nga ora 12:00-15:00, përdoruesit nga një pjesë e rr. Blagoja Stefkovski, (nga lëvizja nga rruga Nikola Kirov Majski në rrugën Komuna e Parisit). (Komuna Gazi Babë).

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey