Pa ujë disa rrugë në Çair

Pa ujë sot do të jenë shfrytëzuesit e rrugëve “Serava” nr.81 dhe “Xhon Kenedi” në Komunën e Çairit, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup.

Ndërprerja e ujit, siç kumtoi ndërmarrja, bëhet për shkak të defektit në gypin kyçës F-1 në rrugën “Serava” 81 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e sanimit./TV21

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey