Pajtim Thaçi: Tetova me rrugë të shkatëruara (VIDEO)

Bartësi i listës së këshilltarëve të PDSH-së në Tetovë, Pajtim Thaçi so ka qendruar në Çarshi të Epërme ku ka shprehur shqetësime pë shkatërrimin e saj.

“Sot jemi në Çarshi të Epërme, në një lagje që gjendet 100 metër larg shtëpisë së znj. Teuta Arifi. Në këtë lagje mund të shihni atë të cilën e përfaqëson lagjet e të gjithë komunës së Tetovës, rruga me gropa ku dëmtohen veturat dhe njëkohësisht dëmtohet edhe buxheti i qytetarëve, parkingu në mënyrë skandaloze që ngarkon komunikacionin pasi që qytetarët nuk kanë hapsira për parkim. Kjo gjë mund të ndryshohet me 17 Tetor duke votuar numrin 11 Prof.Dr.Sadi Bexhetin dhe listën e këshilltarëve të Partisë Demokratike Shqiptare.

Edhe njëhere ja rikujtojmë komunës së Tetovës të na kthej përgjigje për ato 56.000 euro të harxhuara.Ju falemnderit”, theksoi Pajtim Thaçi. (INA)

https://www.facebook.com/watch/?v=585865129503024

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey