Palmer: Ku liderët vjedhin nga qytetarët, cenojnë drejtësinë!

Zëvendës Ndihmësi Sekretari amerikan i Shtetit, Matthew Palmer në Forumin e Prespës për Dialog ka folur për liderët që vjedhin nga qytetarët.

“Kur liderët politikë vjedhin nga qytetarët, vendi i tyre cenon sundimin e së drejtës, ngadalësojnë rritjen ekonomike, rritet pabarazia dhe humbet qasja në shërbimet”, tha Palmer, raporton TV21.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey