Pamje prekëse të gruas dhe vajzës së policit të vrarë, kjo është gjendja e tyre pas varrosjes së heroit (VIDEO)

Afrim Bunjaku është polici i cili u vra dje në veri të vendit, e që sot u shpall edhe zyrtarisht hero i Kosovës. Sot Afrimit iu dha lamtumira e fundit, gjë të cilën nuk e përballojë lehtë familja e tij. Gjatë varrimit të tij, janë parë vajza dhe gruaja e Afrimit në gjendje aspak të […]

shtator 25, 2023 - 23:30
 0  9
Pamje prekëse të gruas dhe vajzës së policit të vrarë, kjo është gjendja e tyre pas varrosjes së heroit (VIDEO)

Afrim Bunjaku është polici i cili u vra dje në veri të vendit, e që sot u shpall edhe zyrtarisht hero i Kosovës.

Sot Afrimit iu dha lamtumira e fundit, gjë të cilën nuk e përballojë lehtë familja e tij.

Gjatë varrimit të tij, janë parë vajza dhe gruaja e Afrimit në gjendje aspak të mirë.