Pas dy ditëve më 2 janar lindi foshnja e parë në vitin 2022 në Kumanovë

Foshnja e parë në vitin 2022 ka lindur dje pasdite në repartin për gjinekologji në Spitalin e përgjithshëm në Kumanovë.

Foshnja është e gjinisë mashkullore dhe ka lindur në ora 16.55. Bëhet fjalë për fëmijën e katërt të familjes Sinani.

Fëmija dhe nëna e tij janë vizituar nga një delegacion i Komunës së Kumanovës.

Për këtë ka shkruar edhe kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski:

Më 2 janar 2022 në ora 16:55 në Departamentin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës të Spitalit të Përgjithshëm të Kumanovës lindi një foshnje djalë, gëzimi i katërt i familjes Sinani.

Sot një delegacion i Komunës së Kumanovës vizitoi spitalin, ku tradicionalisht në emër të Komunës së Komanovës nënës së lumtur iu paraqit kartelë kursimi me fonde në shumën e rrogës mesatare dhe dhurata të përshtatshme në tendosur për foshnjën e parëlindur në vitin e ri 2022.

Prindërit i përgëzoj, duke i dëshiruar shumë shëndet dhe lumturi në shtëpinë e tyre, kurse bebushi uroj të rritet, të ketë fëmijëri të kujdesshme dhe lozonjare, t’i bëjë prindërit të lumtur dhe të jetë gjithmonë krenaria e tyre.

Komuna e Kumanovës vazhdon të kujdeset për të gjithë qytetarët. Në vitin 2021 në Kumanovë kanë lindur 933 fëmijë. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey