Pas Mykonos, Arbana dhe Eduarti vazhdojnë pushimet në destinacionin tjetër

Sharing is caring!

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj kanë zgjedhur një tjetër destinaçion pushimesh. 1 muaj e gjysmë pasi u kthyen nga ishulli grek i Mykonos, prezantuesja dhe partneri i saj kanë preferuar disa ditë pushimesh në një vend të largët oriental e shumë të lakmuar.

Siç shihet edhe nga imazhet e publikuara nga Grishaj në rrjetet soçiale, ççifti ka udhëtuar drejt Marrakeshit, në Marokë dhe janë sërish detajet e përbashkëta në rrjetet soçiale ato që ‘tradhëtojnë’ dyshen e përfolur të momentit.

Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën

Arbana ka shkrepur një foto në një nga tregjet lokale ku tregtohen shandanë karakteristikë dhe i dashuri i saj po ashtu në video publikon momente nga mbërritja në vendin oriental.

Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën
Jennifer Lopez mbush 50-vjeç, partneri i saj harxhon shumën marramendëse për dhuratën

The post Pas Mykonos, Arbana dhe Eduarti vazhdojnë pushimet në destinacionin tjetër appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Sharing is caring!

Loading...
shares